Vi skaper de beste produktene til deg

Vi er en norsk leverandør som er opptatt av å utvikle produkter som er holdbare, vakre og til glede. Kolleksjonene våre spenner over det meste til hjemmet; fra møbler til servietter og krus. Vi bruker mye tid på å utvikle egne design, så våre kolleksjoner oppleves som unike og relevante.

dette er oss!

Morten

Morten er sjefen. Han startet Trend for ca 15 år siden. Det beste Morten vet, er når andre har det bra. Det verste Morten vet, er pølser som ikke er Finsbråten.

[email protected] tlf. 908 98 653

Camilla

Camilla tar i mot ordre, svarer på mail, svarer på telefon, og er rett og slett Trends blide ansikt og stemme utad. Og innad. Camilla fikser det meste; på hennes kontor står døra alltid åpen.

[email protected]. tlf. 994 78 700

Liv

Liv er vår eminente utstiller, produktfotograf, selger – ja, i det hele tatt… En dame som sjelden sitter stille og rett og slett får ting gjort. Liv kan trylle med interiør.

[email protected]. tlf. 920 14 203

linn

Linn er vår blide selger; hun reiser stort sett land og strand rundt for å besøke våre nydelige kunder. Linn elsker folk, er glad i å le og har ofte en morsomhet på lur.

[email protected]. tlf. 909 48 206

anne-louise

Anne-Louise er vår produktutvikler og fotograf. Hun liker å stå på kjøkkenet når det kommer folk, da slår hun to fluer i ett smekk: bake noe godt og holde seg litt unna allfarvei.

[email protected]. tlf. 959 24 591

hilde-gunn

Hilde-Gunn er vår skjønne selger som bor i Trøndelag. Hun har et mildt vesen og snakker sjelden med utestemme. På fritiden finner du henne i et nyplantet blomsterbed eller i en bærbusk.

[email protected]. tlf. 930 17 070

ken

Ken er lagersjefen vår. Han er kanskje den snilleste lagersjefen som finnes. Ken elsker skogen og gode klemmer.

[email protected]. tlf. 482 85 010

kjell

Kjell jobber på lageret vårt. Han er en grundig og omstendelig type, som bruker det meste av fritiden på sin store interesse: norsk og nordisk militærhistorie.